
Warsztaty kuchenne podczas ferii
Jak prawidłowo zachowywać się przy stole i jak go nakryć? Co to jest carving i jak go się wykonuje? Jak dekorować pierniczki i ciasteczka bankietowe? Na te i inne pytania odpowiedzą bezpłatne spotkania warsztatowe dla młodzieży gimnazjalnej i siódmoklasistów.
Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Tarnowie zaprasza na ciekawe spędzenie drugiego tygodnia ferii w kuchni. – Jeżeli zdążyłeś już młody człowieku wypocząć w pierwszym tygodniu ferii, to zapraszamy do nas, zwalczamy nudę! Chcemy spędzić ten czas kreatywnie, ciekawie i z dobrymi wspomnieniami – mówi nauczycielka Marta Zawadzka.
Spotkania rozpoczną się 19 lutego i będą trwać od godziny 9.00 do 13.00. Zgłoszenia indywidualne i grupowe należy kierować na adres mailowy szkoły: www. zseg@zseg.tarnow.pl z tytułem Ferie z ZSEG najpóźniej do 8 lutego. O uczestnictwie decyduje kolejność zgłoszeń.
Fot. facebook ZSEG